Selecteer een pagina

Over mij

Je kent mij – Barbara Koelen-Speets – waarschijnlijk nog niet. Wil je een beeld van wie ik ben en waar ik in geloof? Lees dan hieronder mijn levenspad en intenties.

 

Mijn levenspad & intentie

Na mijn eerste studie ben ik enthousiast aan het werk gegaan. Dat heb ik met plezier gedaan. Het was een leuke baan maar toch, na een aantal jaar kwam ik er achter dat het mij geen echte voldoening meer gaf. Ik was niet echt blij vanbinnen en vaak te moe om nog leuke dingen te doen. Ondanks mensen om me heen voelde ik mij vaak alleen. Toen ik hier me hier bewust van werd en het gevoel uiteindelijk voor mezelf accepteerde ging er ook ineens als vanzelf iets veranderen in mijn leven. Ik wilde iets anders, meer uit mijn leven halen en innerlijke voldoening. Er ontstond een diepe drive van binnen uit, een gevoel dat mij een andere richting liet “zoeken”.

Barbara Koelen-Speets

Spiritualiteit is voor mij altijd iets vanzelfsprekends geweest. Maar ik hield niet van zweverig gedoe. Ik heb wel altijd een behoefte gehad om te zoeken naar een gebruiksaanwijzing over hoe het leven daadwerkelijk werkt. Want dat wat ik ervoer van het leven kon het toch niet alleen maar zijn? Ik heb veel geleerd van o.a. Bentinho Massaro, de leringen van Abraham (Esther Hicks), Mooji. Maar met name de informatie van Bashar (Darryl Anka), heeft mij veel inzicht en duidelijkheid gebracht over de structuur en de mechaniek van het bestaan.  

Ik ben de gevonden “gebruiksaanwijzing” eenvoudigweg gaan toepassen in mijn leven. En het bracht me veel positiviteit, blijdschap en ook luchtigheid over het leven. Ik leerde ook mijn eigen hart te vertrouwen en te volgen. Hierdoor heb ik al veel negatieve overtuigingen, twijfels en angsten los kunnen laten. Ik leef nu een veel leuker, vrolijker en magischer leven. Gewoon omdat ik beter ben gaan begrijpen wie/wat-ik-werkelijk-ben. En het is mijn wens dat ook jij vanuit jouw hart vorm kan geven aan jouw leven. Herinnerend waar het aardse leven echt om gaat ♥. Daar wordt ik blij van!