Selecteer een pagina

Hoe dat werkt? Met elke (on)bewuste keuze voor een standpunt straal je een energiefrequentie uit en dezelfde energiefrequentie trek je dan ook weer aan. Door dit inzicht begrijp je waarschijnlijk wel dat je zelf verantwoordelijk bent voor je levenservaringen en niet iets buiten jezelf.

Wil jij je leven positief veranderen? Wil jij je enthousiaster, plezieriger, vrolijker etc. voelen? Verander je eigen energieuitstraling (je emotie, je gedachten, je gedrag enz.) zodat die reflectie zichtbaar wordt in de buitenwereld.

Door gewoon jezelf te zijn en je af te stemmen op je hart neem je de positieve regie over jouw leven terug in eigen handen. Dit geeft voldoening en maakt je leven plezieriger. In het begin kan dit best lastig zijn. Je ziet misschien belemmeringen of je loopt tegen blokkades aan. Soms bemerk je dat je jezelf een beetje saboteert. RELAX, het is een veranderingsproces… laat mij je daarbij inspireren om “de beren” te transformeren.