Selecteer een pagina

Volg je hart of volg je passie. Iedereen heeft dat vast wel eens horen zeggen. Maar waarom is dat toch zo belangrijk?

Dat komt door het prettige gevoel wat het met zich mee brengt. Ik weet bijna zeker dat jij dat ook wel ervaren hebt. Want is het niet zo dat wanneer je iets werkelijk vanuit je hart doet je een prettig gevoel krijgt? Een gevoel van blijheid, vervulling, tevredenheid enz. Valt het je niet op dat je dan in een soort flow terecht komt waar alles als vanzelf lijkt te gaan?

Dit goede gevoel ontstaat omdat jij als fysiek persoon op dat moment optimaal bent afgestemd op het niet-fysieke deel van jou: je Ziel, de Bron, God, je Hogere Zelf. Het maakt niet uit hoe je het benoemt. Dan ben je dus je meest complete Zelf.

Dit prettige voelen is een totaal andere beleving, meer vervuld, dan na het afwerken van een to-do-lijstje wat door je eigen gedachten, verplichtingen etc. tot stand is gekomen.