Selecteer een pagina

Stel je eens voor, je bent echt jezelf. Helemaal degene die jij ten diepste bent. Je doet leuke dingen, bent enthousiast, voelt liefde en verbondenheid met de mensen en omgeving om je heen. En je wisselt dat af met rust en ontspanning. Alles verloopt met een bepaald gemak, je voelt je gesteund en jij blijkt “the master of your youniverse”.

Op dat moment focus jij je op de hoge energiefrequentie die jij werkelijk bent. Daarom voelt dat zo geweldig.

Sta jij jezelf dat toe?

Het lijkt heel eenvoudig om jezelf te zijn toch? Of heb je allerlei redenen zoals omstandigheden, andere personen die je weerhouden om altijd jezelf te zijn en je goed te voelen. Het lijkt er dan op dat  je tegen de stroom inzwemt en dat het leven je maar op goed geluk overkomt. Je voelt je niet happy maar eerder vlak, zwaarmoedig, angstig, verdrietig, gefrustreerd, gestrest, nerveus enz.

Op zo’n moment ben je gefocust op een lagere energiefrequentie, die van een ander. Daarom voelt dat niet zo prettig.